NAKON ZIMSKE PAUZE: Institut Igalo počinje da radi 31. januara

V. V.

26. 01. 2022. u 15:45

INSTITUT „Dr Simo Milošević" nakon zimske pauze biće opet otvoren od ponedeljka, 31. januara, a prvi inostrani gosti stići će već u aprilu.

НАКОН ЗИМСКЕ ПАУЗЕ: Институт Игало почиње да ради 31. јануара

Foto: V. V.

Uprkos dobrim najavama poseta će zavisiti od epidemioloških mera.

- U prvoj polovini aprila očekujemo grupu od 110 gostiju iz Norveške - rekao je direktor marketing službe Nikola Mračević i informisao da će prvi pacijenti biti korisnici Fonda zdravstva, koji će stići 31. januara.

-Dinamika prijema biće oprezna, s obzirom na epidemiološku situaciju. Poštovaćemo sve mere, pa ćemo pacijente primati u manjem broju iz dana u dan, tako da bi tokom prve sedmice trebalo da bude oko 140 pacijenata.

Malobrojni samoplatežni pacijenti sa prostora nekadašnje Jugoslavije uglavnom su smeštaj i terapije rezervisali za februar. U Institutu očekuju i hotelske goste, a njihov broj i vreme prijema zavisiće od epidemioloških mera, uostalom kao i programi "Praznika mimoze" koji će početi 18. februara, a trajaće do 5. marta.

– Početkom aprila osim Norvežana očekujemo i Holanđane, i goste iz Nemačke i Rusije, kao i ostale inostrane goste. Sve te najave stoje, ali moramo pratiti epidemiološku situaciju da bismo potvrdili planirane posete - rekao je Mračević.

– Kada je reč o danskom i švedskom tržištu, te goste očekujemo na jesen. Oni neće imati prolećnih grupa, već u periodu septembar - oktobar, s obzirom na epidemiološku situaciju i njihove najave od ranije – navodi Mračević.

Početak aprila termin je kada će biti otvorena i stara zgrada Instituta, najavio je Mračević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024