ZAPLENJENO 100 KILOGRAMA SKANKA, UHAPŠEN ROŽAJAC: Oglasili se iz policije o velikoj akciji na severu Crne Gore

M. S.

13. 12. 2021. u 15:25

POLICIJA je, postupajući po operativnim informacijama, u jednom napuštenom objektu u blizini magistralnog puta Berane – Rožaje, pronašla 100 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne težine oko 100 kilograma.

ЗАПЛЕЊЕНО 100 КИЛОГРАМА СКАНКА, УХАПШЕН РОЖАЈАЦ: Огласили се из полиције о великој акцији на северу Црне Горе

Foto Ilustracija

Pripadnici policije intenzivno rade na identifikaciji i lociranju lica i rasvetljavanju ovoga događaja, saopšteno je u ponedeljak iz Uprave policije Crne Gore, nakon policijske akcije izvedene u nedelju na području Berana i Rožaja, gde su po nalogu nadležnog tužioca, na više lokacija izvršeni pretresi.

Policija je saopštila da su u prostorijama koje koristi I.M. (63) iz Rožaja, pronađene manje količine heroina i kokaina, 405 komada tableta sa liste opijata, ''hekler'', 346 komada municije različite vrste i kalibra, a privremeno su oduzeta i četiri vozila radi daljih veštačenja.

-I.M. se sumnjiči da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!