OO SNP PLJEVLJA: Mladi najveće žrtve nakaradne ekonomske politike DPS-a

M. D.

22. 11. 2021. u 18:27

NA svečanoj sednici povodom Dana opštine Pljevlja, na vrlo humorističan način je predsednik Opštine, Igor Golubović uveseljavao mlade ovog grada, saopštili su iz Opštinskog odbor Socijalističke narodne partije (SNP)Pljevlja dodajući da je ustvari prvi čovek Pljevalja, izjavom da mladi ne treba da idu iz ovog grada i da će se otvoriti nova radna mesta, započeo predizbornu kampanju Demokratske partije socijlista (DPS) i koalicionih partnera.

ОО СНП ПЉЕВЉА: Млади  највеће жртве накарадне економске политике ДПС-а

M.Drobnjak

- Gopodine Goluboviću, ovo je bila svečana sednica povodom Dana opštine Pljevlja, a ne Dani humora i satire! Mladi iz Pljevalja su odavno otišli u potrazi za radnim mestima, a Vaša partija čiji ste istaknuti član je ovaj grad više od trideset godina uništavala i zatvarala radna mesta lošim i propalim privatizacijama-kazali su iz SNP-a.

Oni naglašavaju da je DPS sa tri stečajna upravnika, stečajnim postupcima ugasio  sva pljevaljska preduzeća koja su se mogla ugasiti, ostavljajući tako bez posla hiljade Pljevljaka.

-Umesto da budemo Opština sa prosečno najvećim brojem otvorenih novih radnih mesta u privredi, Pljevlja i Pljevljaci se suočavaju sa smanjenim natalitetom, migracijama i ukidanjem radnih mesta. Mladi i građani Pljevalja postali su najveće žrtve i najveći taoci nakaradne ekonomske politike DPS državne vlasti, politike koja je imala za cilj da omogući lako i enormno bogaćenje pojedinaca iz vrha režima i njihovih poslovnih partnera, kroz razne korupcionaške poslove- saopštili si iz Opštinskog odbora SNP-a.

Oni su upitali predsednika  Golubovića, koliko je do sada otvorio novih radnih mesta?

-Koliko je zaposleno mladih ljudi u drugom bloku TE “Pljevlja”, koliko je zaposleno na Aerodromu Pljevlja, koliko je zaposleno u “Vektri-Jakić”, koliko u “Optelu”, a koliko u Toplani? Na koje načine ste do sada podržali mlade da pokrenu sopstveni biznis u Pljevljima, i gdje se nalaze biznis zone u našem gradu? –upitali su iz SNP-a dodajući da mladi Pljevalja, a ni ostali građani, već odavno  izjave predsednika Opštine Pljevlja ne shvataju za ozbiljno.

- I vi ste svesni da na proleće, zajedno sa Vašom partijom, odlazite u političku prošlost-poručili su iz SNP-a.

Oni veruju da će Pljevlja u narednom periodu doživeti privredni oporavak i da će se u Pljevlja ulagati za razliku od bivše Vlade DPS-a, koja je, kako kažu, samo iznosila iz Pljevalja, a Pljevljacima ostavljala mrvice.

-Odlazeći predsedniče Goluboviću, zamolili bismo Vas da se u budućem periodu uzdržite od ovakvih izjava, jer njima samo još više ubrzavate vaš partijski sunovrat koji će se desiti na proleće sledeće godine. Toga morate biti svesni, jer je to realnost, a Pljevljaci će Vam to i dokazati, zaključili su iz SNP-a Pljevlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)