MILAN KNEŽEVIĆ OTKRIO KAKVO JE STANJE U CRNOJ GORI: Sutra saslušanje moje majke, oni koji su nas hapsili i progonili i dalje su na funkcijama

Novosti online

21. 11. 2021. u 20:19

POSLANIK Demokratskog fronta Milan Knežević naveo je da je za sutra zakazano saslušanje njegove majke Ratke Knežević.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ОТКРИО КАКВО ЈЕ СТАЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Сутра саслушање моје мајке, они који су нас хапсили и прогонили и даље су на функцијама

Foto arhiva

On je ironično rekao da nakon što su uhapšene, procesuirane i pravosnažno presuđene vođe kriminalnih klanova, sa tajnih britanskodevičanskih računa vraćene milijarde evra u Crnu Goru, došlo je vreme za pravedni obračun i sa njegovom porodicom.

- Pre tri dana sam bio na još jednom od desetine saslušanja po nalogu SDT-a, a sutra je zakazano suđenje mojoj majci po tužbi policijskih inspektora koji su je uhapsili 30. januara 2020. godine. I kako pre 30. avgusta, tako i danas, oni koji su nas hapsili i progonili i dalje su na funkcijama, a mi u tužilaštvima, sudovima i zatvorima. Veseli se srpski rode, sutra će popis, samo da prođe Evropa sad - naveo je Milan Knežević.

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove