LOKALNI IZBORI U MOJKOVCU: Koalicija "Za budućnost Mojkovca" predala listu

V.K.

09. 11. 2021. u 21:44

KOALICIJA "Za budućnost Mojkovca" koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Pokret za promjene, Radnička partija i Socijalistička narodna partija večeras je predala pobedničku listu za predstojeće lokalne izbore u Mojkovcu.

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У МОЈКОВЦУ: Коалиција За будућност Мојковца предала листу

Foto: DF

Nosilac liste Vesko Delić nakon predaje liste kazao je da sa sigurnošću može reći - da spoj mladosti i iskustva umrežen sa željom za promjenama, Mojkovcu donosi svijetlo na kraju tunela.

- Da se ne radi o floskulama, potvrđuje lista kandidata koji hoće svojim primjerom da posvjedoče lokalpatriotizam. Radi se o ljudima koji su ostali u gradu na Tari uprkos tendenciji iseljavanja i svemu onome što je vodilo bježanju bez obzira.

- Svaki glas našoj koaliciji je slovo novoj istoriji Uroševog grada kojem je privreda bila i biće temelj - istakao je Delić.

On je dodao da su građani Mojkovca 30. avgusta iskazali svoju volju, te da je na njima da tu volju pretoče u pobedu i preuzimanje odgovornosti.

- Voleo bih da moji sugrađani shvataju važnost trenutka i potrebu građana Mojkovca za promenom. Uložiću svoje znanje i viziju za dobrobit grada i nećete se pokajati. Želim Vam napredak i život dostojan čoveka - zaključio je Delić.

BONUS VIDEO: 

POBEDA VERE: Bezumlje i nasilje nije sprečilo ustoličenje mitropolita Joanikija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!