INCIDENT ISPRED NOĆNOG KLUBA: Pripadnik obezbeđenja mladiću slomio nos, reagovala policija

M. S./M. D.

10. 10. 2021. u 11:36

POLICIJA je u Pljevljima uhapsila bezbednosno interesantno lice G.P. (38) iz Pljevalja, zaposlenog kao obezbeđenje noćnog kluba ispred kojeg je fizički napao D.S. i naneo mu povrede.

ИНЦИДЕНТ ИСПРЕД НОЋНОГ КЛУБА: Припадник обезбеђења младићу сломио нос, реаговала полиција

Foto: Uprava policije Crne Gore

Postupajući po naredbi nadležnog sudije policija je izvršila pretres stana i vozila koje koristi G.P, i u vozilu pronašla i oduzela pištolj marke „glok“ a vozilo je oduzeto radi provera.

On je uz krivičnu prijavu za počinjeno krivično delo nanošenja teške telesne povrede priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima.

Do hapšenja je došlo nakon što je Pljevljak D.S. (21) prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napalo njemu nepoznato muško lice i zadalo mu udarce u predelu lica.

Posle pregleda u Opštoj bolnici konstatovane su mu teške telesne povrede, odnosno frakture nosa.

Policija je potom brzo identifikovala osumnjičenog.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: AKCIJA "PLANTAŽA 2012": Uhapšena dvojica Banjalučana, osumnjičena da su uzgajala marihuanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)