OPTUŽNICA ZBOG GAJENJA KONOPLJE: Otkrivena farma sa 229 stabljika

M. D.

08. 10. 2021. u 16:33

VANPRETRESNO veće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu koju je VDT u Bijelom Polju podiglo protiv Pljevljaka O.Đ. (22) i J.J. (25) zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

ОПТУЖНИЦА ЗБОГ ГАЈЕЊА КОНОПЉЕ: Откривена фарма са 229 стабљика

Foto MUP Srbije

U optužnici se navodi da su okrivljeni u vremenu od neutvrđenog dana u junu ove godine do 17. avgusta u mestu Bratosavina, neovlašćeno proizvodili opojnu drogu-konoplju.

– Na način što su od NN lica u Podgorici nabavili 400 komada semena konoplje koje su zasadili na livadi vlasništvo oca okrivljenog O.Đ. od kojih je izniklo 229 biljaka konoplje. Na tom zemljištu su obezbedili navodnjavanje iz obližnje reke Maočnice uz pomoć pumpe i crijeva za vodu. Dana 17. avgusta oko 23,30 časova, radi sušenja i odvajanja biljnog materijala koji se koristi kao opojna droga, iz zasada ubrali su 69 biljaka u fazi cvetanja koje su kod njih pronašli ovlašćeni službenici policije – navodi se u optužnici.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!