POGIBIJA NA ĐURĐEVIĆA TARI: Tužilaštvo formiralo predmet povodom smrti radnika Ziplajna

M. D.

08. 10. 2021. u 16:43

OSNOVNO državno tužilaštvo u Pljevljima formiralo je predmet povodom događaja na zip lajnu u mestu Budečevica, prilikom koga je, u četrvtak popodne, smrtno stradao radnik ziplajna Vlajko Stijepović.

ПОГИБИЈА НА ЂУРЂЕВИЋА ТАРИ: Тужилаштво формирало предмет поводом смрти радника Зиплајна

Foto: Jutjub/Nenad Maric

-U Osnovnom državnom tužilaštvu formiran je predmet, povodom događaja na zip lajnu u mestu Budečevica, opština Žabljak, 07.10.2021. godine u kojem je smrtno stradao V.S. iz Žabljaka. Od strane dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima izdata je naredba za sudsko medicinsko veštačenje – obdukciju tela nastradalog-saopštila je Nataša Bajčeta tužilac u ODT-u i potparolka ODT Pljevlja dodajući da su ostale službene radnje su u toku.

Radnik na ziplajnu na Đurđevića Tari, Vlajko Stijepović je poginuo u četvrtak, oko 16 časova, prilikom pada sa platforme, koja se nalazi na levoj obali reke Tare, a koja dočekuje turiste koji se pomoću sajle spustaju sa jedne obale reke na drugu.

Nezvanično, do nesreće je došlo kada je Stjepović pokušao da pomogne turistkinji, koja se zaustavila na ziplajnu(sajli) pre platforme a koja se nalazi pored čšuvenog mosta na Tari.

Njemu se navodno otkačio siguronosni pojas dok je pokušavao da pomogne turistkinji.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)