U MARKETE, IPAK, BEZ KOVID-POTVRDE: Savet za borbu protiv korone Vlade Crne Gore ne zaoštrava mere

I. D. S.

01. 10. 2021. u 07:39

IAKO je bilo najavljeno da će od 9. oktobra nacionalna digitalna kovid-potvrda biti neophodna i pri ulasku u prehrambene prodavnice čija površina premašuje 1.000 kvadrata, od te odluke se odustalo jer je Vladin Savet za borbu protiv virusa korona procenio da se trenutno registruje blagi pad u obolevanju i hospitalizacijama.

У МАРКЕТЕ, ИПАК, БЕЗ КОВИД-ПОТВРДЕ: Савет за борбу против короне Владе Црне Горе не заоштрава мере

Ilustracija / Foto Depositphotos

U zavisnosti od razvoja epidemije tokom naredne sedmice, eventualno ažurirane protivepidemijske mere biće predstavljene na redovnoj konferenciji za javnost 8. oktobra, u Institutu za javno zdravlje.

Vlada je zadužila Upravu za inspekcijske poslove i Upravu policije da pojačaju kontrolu primene Nacionalne digitalne kovid-potvrde i svih ostalih mera u borbi protiv pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)