MEDOJEVIĆ UDARIO NA PREMIJERA: Krivi, kodno ime Brut, brzo otkrio svoju pravu ulogu - lažni vernik, lažni Srbin i lažni opozicionar

Novosti online

01. 07. 2021. u 22:31

PREDSEDNIK Pokreta za promene, jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da Zdravko Krivokapić čisti Vladu od Srba, a dovodi DPS vojnike.

МЕДОЈЕВИЋ УДАРИО НА ПРЕМИЈЕРА: Криви, кодно име Брут, брзо открио своју праву улогу - лажни верник, лажни Србин и лажни опозиционар

Foto: Arhiva

- Sve moje ocene, analize i predviđanja su se ostvarila. Vlasnici "Vijesti", masoni, sorošoidi, antipravoslavci, antisrbi, anticrnogorci, antihrišćani, poslušnici globalne duboke države, čuvari tekovina Đukanovićevog komunističko-mafijaškog režima vladaju Crnom Gorom sa 5,5% osvojenih glasova na izborima - tvrdi Nebojša Medojević.

- Njihov poslušnik Krivi (Zdravko Krivokapić), kodno ime Brut, je brzo otkrio svoju pravu ulogu “dupljaka” koga su drugi predstavili Crkvi kao “vernika” i velikog “zaštitnika” Crkve. Lažni vernik, lažni Srbin i lažni opozicionar je brzo krenuo u zadatak koji je dobio od neregularnih zidara iz "Vijesti" - precizirao je Medojević.

On smatra da nakon eliminisanja DF-a (uz pomoć trećerazrednih špijuna) iz Vlade, neregularni zidari su nastavili svoju misiju.

- Krivi neregularni zidar je nastavio posao zbog koga su ga i njegova braća zidari i na ovo mesto. Umesto kadrova Crkve, Leposavića, Milonjića i Vukićevića, Srba postavljaju se dokazani lojalni vojnici "Vijesti" - ističe Medojević.

- Neodrživa je Vlada u kojoj većina Ministara nema izborni legitimitet i ne odgovara biračima, ni građanima Crne Gore, već vladarima iz senke, globalnoj dubokoj državi i njenim poslušnicima u Crnoj Gori. Nakon svega, bilo bi minimalno pošteno da se našim biračima javno oglase i oni koji su iskoristili svoj uticaj u Crkvi i doveli nam ovog Krivog zidara koji sad sprovodi politiku DPS-a i dalje diskriminiše SPC i srpski narod - rekao je Nebojša Medojević.

On je kazao da je jasno da je nemoguće napraviti Vladu koja bi funkcionisala elementarno skladno, jer ne postoji ni poverenje ni poštovanje.

- Nemoguće je napraviti hibrid dva nespojiva svijeta: DEMOKRATIJE, REFORMI, SLOBODE, POMIRENjA SVIH NARODA I GRAĐANA i slepe poslušnosti i kolonijalnog statusa prema globalnoj dubokoj državi. Vlada izbornog poverenja, popis i čišćenje spiskova, smene u RTCG-u i postavljanje iole ozbiljnog i odgovornog, normalnog SDT-a i na izbore. Ova prevara i izdaja naših birača i građana i interesa Crne Gore, nakon 30 godina diktature, pljačke, kriminala i poniženja, se jedino može ispraviti na poštenim izborima. Vratimo mandat građanima, pa neka oni ocene ko je šta radio posle veličanstvene pobede 30.08.2020. Ko je izdao i spagao, a ko nije - zaključio je Medojević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna