DEMOKRATSKI FRONT TVRDI: Krivokapić još jednom obrukao Crnu Goru i njenu tradiciju udarajući šamare Srbima i Srbiji

M. S.

23. 06. 2021. u 11:13

VLADA Crne Gore gotovo svakodnevno bruka Crnu Goru i njenu tradiciju, a posebno one koji su 30. avgusta glasali za promene.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ ТВРДИ: Кривокапић још једном обрукао Црну Гору и њену традицију ударајући шамаре Србима и Србији

Foto arhiva

Doniranje vakcina tzv. kosovskim bezbednosnim snagama novi je šamar srpskom narodu i Srbiji, i dokaz da se Zdravko Krivokapić, uz podršku Bečića i DPS, bukvalno nalazi u seriji antisrpskih poteza. Nastavilo se na Kosovu i Metohiji, tamo gde najviše boli svakog Srbina, saoošteno je iz DF, uz tvrdnju da ova donacija vakcina nije nimalo slučajna.

- Dolazi u trenutku kada se iz samog vrha vlasti, od strane Đukanovića, Krivokapića i Bečića, iz dana u dan vodi najprljavija kampanja protiv Srbije i srpskog naroda, kategričnis u iz DF, odakle podsećaju da su Krivokapić i Bečić poslednjih meseci više od deset puta priznali lažnu državu Kosovo.

- Oni koji su pobedili DPS 30. avgusta sigurno nisu ni sanjali da će njih dvojica ovako blisko sarađivati sa predstavnicima lažne države Kosovo, a ne sje se zaboraviti ni ona čestitka predsedniku tzv. skupštine Kosova koju je Bečić pokušao da "prošvercuje" van očiju javnosti u CG - kažu iz Demokratskog frnta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati