ŠTA SE KRIJE IZA POTRESNOG SNIMKA: Oca hapse zbog seče drva, majka napustila decu kad su bili mali? (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2021. u 15:30

SNIMAK na kome se vidi hapšenje Tomaša Boškovića iz okoline Podgorice, kog je policija izvlačila iz kuće dok su ga njegova mala deca branila i histerično vrištala izazvao je univerzalnu osudu svih u regionu.

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ПОТРЕСНОГ СНИМКА: Оца хапсе због сече дрва, мајка напустила децу кад су били мали? (ВИДЕО)

Foto: Facebook/Instagram

Socijalni radnici su potpuno ignorisali vriske i plač mališana, dok je komšijama navodno priprećeno da se ne mešaju da ne bi bili uhapšeni.

Na snimku se vide očajna deca kako plaču i dozivaju oca koga odvode u maricu i pokušavaju da pobegnu od majke.

Nije tačno utvrđeno šta je razlog hapšenja Tomaša Boškovića, ali se na internetu pojavila peticija kojom se traži njegovo puštanje, i gde je objašnjeno zašto ga je policija odvela.

Osoba koja je postavila peticiju tvrdi da je majka navodno napustila decu dok su bili mali i otišla sa drugim čovekom, kao i da nije plaćala alimentaciju.

Sa druge strane, za Tomaša tvrde da je omiljen u komšiluku, i da je navodno sekao drva kako bi prehranio porodicu, zbog čega je osuđen na mesec dana zatvora. Nakon toga je došlo do hapšenja i nemilih scena zbog kojih se oglasio i ministar finansija i socijalnog staranja Crne Gore Milojko Spajić, koji je rekao da oštro osuđuje postupanje svih koji su učestvovali u ovom incidentu.

- I policijskih službenika, roditelja, sudskog izvršitelja (koji, koliko sam upoznat, nije bio prisutan, a morao je biti), Centra za socijalni rad i tražiću od nadležnih organa utvrđivanje odgovornosti svih njih - napisao je Spajić na tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri