MEDOJEVIĆ ŽESTOKO O KRIVOKAPIĆU: Kosovo mu vazda u srcu, ali "nezavisno"!

Novosti online

01. 05. 2021. u 08:00 >> 09:59

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević izjavio je da samo koalicija "Za budućnost Herceg Novog" priznaje Rezoluciju 1244 UN i suverenitet Srbije.

МЕДОЈЕВИЋ ЖЕСТОКО О КРИВОКАПИЋУ: Косово му вазда у срцу, али независно!

Foto: Printskrin

- Iz Crne Gore nezavisnost lažne države Kosova iz nove vlasti, priznaju samo Krivokapić i Bečić. Za Abazovića, kao etničkog Albanca, to je i razumljivo. Nadam se da ce Herceg Novi to znati da ceni na izborima! Samo koalicija "Za budućnost Herceg Novog" priznaje Rezoluciju 1244 UN i suverenitet Srbije - napisao je Medojević na Tviteru.

- Kosovo mu je vazda u srcu. Ali nezavisno - napisao je lider Pokreta za promene, ismevajući Zdravka Krivokapića koji je danas čestitao Aljbinu Kurtiju izbor za "premijera" lažne države.

Medojević je uz ovo objavio i fotografiju dede i unuka, crnogorskog kralja Nikole i kralja Aleksandra Karađorđevića.

Foto: Tviter

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki