КО ЈЕ ИВАНКА ТРАМП? Има приступ поверљивим информацијама, а јуче је присуствовала разговорима Београда и Приштине

Д. М.

04. 09. 2020. у 11:53

КЋЕРКА из првог брака Доналда Трампа, Иванка Трамп, која се у четвртак изненада прикључила другој рунди разговора Београда и Приштине, особа је од највећег поверења америчког председника и има велики утицај на креирање његових ставова посебно у спољној политици.

КО ЈЕ ИВАНКА ТРАМП? Има приступ поверљивим информацијама, а јуче је присуствовала разговорима Београда и Приштине

Фото: ЕПА

Амерички медији пишу да она има приступ поверљивим информација и називају је "Трамповим очима и ушима".

Готово да није било Трампове званичне посете некој страној земљи, а да у делегацији није било и Иванке. Била је са америчким председником приликом посете Саудијској Арабији, што је било прво Трампово инострано путовање на месту председника САД. Стајала је раме уз раме са оцем и на његовом званичном састанку са бившим јапанским премијером Шинзе Абеом и немачком канцеларком Ангелом Меркел.

Иванка је удата за Џареда Кушнера, такође Трамповог саветника, који је у суштини десна рука шефа Бела куће и креатор многих његових спољнополитичких потеза. Иванка се посебно бави пружањем подршке развоја женском предузетништву широм света.

О томе колики утицај Иванка има у Белој кући, говорио је и председник Александар Вучић, који је открио да је на састанку у Вашингтону покренула две важне економске теме и најавио њену скору посету Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

E ON IMA STA DA VODA

04.09.2020. 19:00

@Dara - NE ZNAM DAL'TI IMAS STA? Ivanka je kulturna, naobrazovana i lepo vaspitana zena, i nije kao kod onih demokrata sto sinovi i kceri diluju drogu, i bave se kriminalnom rabotama, kao na primer u Ukrajini.

Goran Messing

07.09.2020. 08:28

Premeštanje ambasade je najbolji politički potez Srbije u poslednjih ' 75 g.Posle ovoga ni eventualni dolazak Bajdena za predsednika Amerike neće nam mnogo nauditi ,kada iza sebe imamo jevrejski lobi !