БРНАБИЋ ПОЗВАЛА НАДЛЕЖНЕ ДА РЕАГУЈУ: "Лист Данас брутално прекршио Закон - изнео личне податке о председнику Вучићу"

Novosti online

10. 08. 2022. у 12:22

ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић реаговала је на сканадлозан текст, који је објављен у дневном листу Данас, у ком су изнети лични подаци о председнику Александру Вучићу и позвала надлежне институције да реагују.

БРНАБИЋ ПОЗВАЛА НАДЛЕЖНЕ ДА РЕАГУЈУ: Лист Данас брутално прекршио Закон - изнео личне податке о председнику Вучићу

Фото: Танјуг

- Ово што је тајкунски памфлет Данас урадио објављујући личне податке председника Републике, је скандал и брутално кршење Закона о заштити података, али и других закона, јер се ради о штићеној личности. Владавина права и слобода медија значе и одговорност. Институције да реагују - објавила је премијерка на Твитеру.

Лист Данас објавио је текст под насловом "За потребе судског поступка није лако лоцирати шефа државе", бавећи се питањем где станује председник Вучић. Наиме, у тексту су изнети лични подаци о председнику, а тичу се наводне адресе становања, чиме су брутално прекршили Закон о заштити података.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (110)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери