ХРВАТСКА "Слободна Далмација" је на две стране у штампаном издању објавила "анализу" великог пројекта који је покренула Србија - изградњу аеродрома у Требињу.

Коментари (11)

wolf30

25.10.2021. 10:21

Kad su se u HR gradili aerodromi nikom ništa. Špekulacije idu sa jasnom porukom bez nekog opravdanog razloga. A što da oni imaju aerodrome ,a drugi ne. Pa ne piše nikome na čelu ko je , šta je, gde leti. Nema to veze sa osećajem pripadnosti ljudima iste nacije. Srpskog sveta ima u Americi, Australiji, Rusiji, Nemačkoj koliko hoćete i ono što ih vezuje jeste taj srpski svet i nema veze sa nekakvim teritorijama . Nakon mogo godina Srbija je shvatila kako da radi u svom interesu, a slabljenje drugih ogleda se u njihovim reakcijama. Još više će oslabiti, beiće totalno nemoćni jer su Srbi - građani Srbije - država Srbija, naučili lekciju da više neće drugima pomagati, praviti države, jačati snagu kvazi jakih ,već samo sebi. Za sada to dobro ide. Tačka.

Žiko

25.10.2021. 13:07

Sta hoce Hrvati po svetu ima milion Aerodroma koji su blizu. . Ali oni vole da zabadaju nos svuda I da prave problem. Živimo u inostrastvu I ponekad čujemo Koliko oni samo Pljuju po Srbiji. Strava od Naroda .

Solo

25.10.2021. 16:02

Ustase su patoloski izgubljen narod bez indetiteta gde preko naseg jakog uticaja koje im smeta poslednjih 300 godina pokusavaju na sve nacine da grade svoj preuzimajuci manje vise sve sto je Srpsko i pretvaraju u katolicku genocidnu tvorevinu koja je uradila takve monstrouzne zlocine koje mi svi znamo i pamtimo. Taj aerodrom koji mi gradimo je izvanredan potez sto se tice turizma a i jos bolji potez sto se tice vojnog tipa..Onda cemo imati jedan aerodrom koji bi opsuzivao taj deo Srbije i bio veoma znacajan za taj Srpski narod dole a specijalno za nase vojne jedinice i brza prebacivanja jer mir u ovim delovima nikad nije daleko od novih sukoba...

RASTURANJE

25.10.2021. 18:17

Растура их председник Вучић на саставне делове и још ситније. А аеродром ће бити на жалост хрвата база за све србске, руске, кинеске и друге цивилне авионе и војне ако затреба . Једино неће за авионе лијепе њихове.

Atila

25.10.2021. 18:44

Ово је један од најбољи потеза Србије и Р.Српске.Херцеговина добија прозор у свет.А волео би даје Руска баз ту.Напред СРБИЈО и народе Српски.

Zoran

25.10.2021. 19:38

Hihihi prepali se jer sada znaju da ce svi turisti slecati u Trebinje a ne u Dubrovnik gde ce da renatju auto za $100 nedeljno i onda odu u hr , a ne da rentaju auta u hr gde vam naplate $300 nedeljno i onda na to dolaju 25% PDV i druger takse. I isto tako sa drugim stvarima, bravo