САНДРА БОЖИЋ ОДГОВОРИЛА КУЛАЧИНУ И ВИДОЈКОВИЋУ: У 10 секунди се видело ко је Драган Ђилас и ко су његови инструменти

Novosti online

24. 09. 2021. у 11:22

ЧЛАНИЦА Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић осудила је простачко вређање мајке председника Србије Александра Вучића од стране водитеља Нове С Марка Видојковића и Ненада Кулачина.

САНДРА БОЖИЋ ОДГОВОРИЛА КУЛАЧИНУ И ВИДОЈКОВИЋУ: У 10 секунди се видело ко је Драган Ђилас и ко су његови инструменти

Фото: ТВ Хепи принтскрин

Њено саопштење преносимо у целости:

- Сав бесмисао, али нажалост и сушта истина о томе ко је Драган Ђилас и ко су његови инструменти стала је у десет секунди срамног и редовно шизофреног програма ударне песнице Шолака и Ђиласа, двојца Видојковић-Кулачин.

У болесној потреби да забаве свог исфрустрираног газду овај психо пар редовно у име слободе медија таргетира и удара на породицу Александра Вучића.

Бесрамно су им тема били деца председника Србије, брат, отац, а сада је на ред дошла и мајка!

Исфрустрирани као и њихови власници јер нису више на државним јаслама и зависе само од своје гледаности, која је прилично јадна, овај двојац боље за своје добро да потражи психијатријску процену, или надлежни то да учине.

Међутим, оно што је далеко индикативније од психијатријске помоћи овим јадним трбухозборцима јесте суровост кампање коју Драган Ђилас не престаје да води против Александра Вучића.

Немоћан пред резултатима, исфрустриран и безидејан злостављач какав је и сам, Драган Ђилас свакодневно, организовано и темељно удара на породицу Александра Вучића.

И очигледно је да се неће зауставити, јер бедна и јадна кукавица попут Ђиласа другачије методе не познаје.

Шта очекивати друго у политици од злостављача који је песничио жену и таста пред рођеном децом?

Храброст и поштену борбу? Тешко!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)