САСЛУШАН СВЕДОК: Детаљи са суђења Дарку Костићу

Ј.Д.Љ.

23. 09. 2020. у 11:48

САСЛУШАН СВЕДОК: Детаљи са суђења Дарку Костићу

Фото: Н. Скендерија

САСЛУШАЊЕМ сведока данас је у Трећем основном суду у Београду настављено суђење Дарку Костићу, познатом модном креатору, који се терети за полно узнемиравање Ш.Б. као и шестаестогодишњег Л.К.

Такође, он је оптужен и због тога што је, наводно, својим жртвама омогућавао конзумирање наркотика, који су између осталог пронађени у његовом стану.

Подсетимо, Костић од почетка негира да је извршио било које кривично дело и да му је све намештено.

Суд је данас саслушао сведока У.У., иначе пријатеља Ш.Б. који је, по оптужници, један од Костићевих жртава. Он се изјаснио да ништа не зна о томе да ли се и шта емотивно дешавало између модног креатора и његовог пријатеља.

Испричао је само да је истина да га је Костић контактирао због Ш.Б. јер му је овај, по тврдњи креатора украо мобилни телефон. Сведок У.У. тврди да не зна детаље о том инциденту, као ни да је у питању крађа, те да му је Ш.Б. рекао да му је Костић поклонио телефон.

Суд је данас требало да саслуша још једног сведока - домара зграде у којој живи модни креатор, али се он није појавио на претресу.

Наредно суђење заказано је за 25. новембар када се очекује да буде саслушан домар и до када би требало суду да буду достављени докази одбране која тврди да лек за спавање "ривотрил", који је нађен у Костићевом стану, не припада њему, већ његовом рођаку који га је дуже време користио и добијао на рецепт.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)