УВЕДЕНЕ СУ АДЕКВАТНЕ МЕРЕ: Радојичић открио када очекује крај епидемије и упозорио - комунална милиција може да интервенише и по кућама!

Танјуг

16. 03. 2021. у 20:43

ПРВИ човек Београда Зоран Радојичић изјавио је вечерас да је најважније да се прво заустави раст броја оболелих од корона вируса, а онда и смањи.

УВЕДЕНЕ СУ АДЕКВАТНЕ МЕРЕ:  Радојичић открио када очекује крај епидемије и упозорио - комунална милиција може да интервенише и по кућама!

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

- Ситуација је крајње озбиљна, мере које су уведене су адекватне, али ћемо и даље пратити ситуацију. Било је реално очекивати да ће пандемија трајати две године, као и претходне, и ја се надам да ћемо следећег пролећа изаћи из тога - рекао је Радојичић у емисији "Око" на РТС.

Он је истакао да је најбитније наћи баланс јер, како је указао, не може ни здравствени систем да функционише ако нема пара и ако не ради привреда, а привреде нема ако нема здравих људи.

- Морамо солидарно да уђемо у борбу против ковида. Да ли су две недеље довољне. То је период инкубације и ми пораст имамо управо после већих окупљања, на скијалиштима и другим местима. Боримо се да нађемо баланс, не треба да губимо енергију, већ да се крећемо од фазе до фазе - рекао је Радојичић.

Он је додао да постоји бојазан да ће се окупљања сада преселити у кућу, али је истакао да комунална милиција на основу пријаве може да интервенише ако се окупља већи број људи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)