ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ АЛАРМИРАО СРБИЈУ: Деца се тукла због сплетки родитеља?

Рада Шегрт

20. 09. 2020. у 07:39

ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ АЛАРМИРАО СРБИЈУ: Деца се тукла због сплетки родитеља?

Фото Приватна архива

ДРАМАТИЧНА прича жене из Кикинде која је полицији пријавила да су њено дете (11) напали малолетници из истог града - дечак и девојчица од по 13 година, и да су "починили страшно насиље над њим", јуче је на ноге подигла житеље овог града. Дете је, срећом, лакше повређено, а свему су претходиле, како се претпоставља, сплетке и оптужбе о прељуби?!

Према наводима Светлане К., која је случај и пријавила полицији, а чију су објаву јуче пренели готово сви портали, дечак и девојчица од по 13 година "су једно њено дете оборили с бицикла, а затим се иживљавали над њим, покушавајући да га убију":

- Прскали су га водом, везали му руке и ноге, закопавали у песак, покушавали да га баце са спрата незавршене зграде.

Дечака су, наводно, све време тукли и он је, како је потврђено у истрази, прошао са лакшим телесним повредама. Све се, наводно, догодило у Улици Војина Зиројевића, у близини Цркве Светог Козме и Дамјана.

Светланина ћерка из првог брака Андера Р. Ј., која живи у Немачкој, оптужила је наиме Елвиру К. да "њена деца чине насиље над другом децом", наводећи да је она "прељубница која отима мужеве".

ЛАЖНЕ ПРИЈАВЕ

ПРЕМА незваничним налазима истраге, испитује се да ли је у питању истинита или лажна пријава Светлане К., која, иначе, има осморо деце из више бракова.

Сумња се да је Светлана све измислила како би напакостила суграђанки, с обзиром на то да су се деца, наводно, кобног дана само посвађала и међусобно вређала.

Мајка "насилника" јуче се није оглашавала, нити је одговарала на позиве новинара. У њеној породичној кући затекли смо само њену мајку.

- Она је отишла с децом у град. Ништа ја не знам - кратко нам је рекла ова жена.

Комшије су за овај случај сазнале из медија, али, како су нам рекле, не знају превише.

- Брат ми је јавио о насиљу над децом у нашем граду. Знам да Елвира ту живи, срећем њену децу и ништа ружно не могу да кажем о њима. Увек се уредно јаве и нисам чула да је ико у улици до сада имао проблеме с њима. Знамо да има двоје деце из првог брака - испричала нам је једна од комшиница.

У кикиндској полицији, потврдивши да је случај пријављен, навели су "да се ради на испитивању свих околности овог догађаја" и да даљу истрагу води Више јавно тужилаштво из Зрењанина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)