ФАТА ОРЛОВИЋ ОДБИЛА ПАРЕ: Хрватски историчар поручио - Сулудо је рушење православне цркве, Срби су стално мета провокација (ВИДЕО)

Novosti online

18. 06. 2021. у 08:00

Хрватски историчар Горан Шарић изјавио је да је рушење православне цркве у Коњевић Пољу провокација Срба.

ФАТА ОРЛОВИЋ ОДБИЛА ПАРЕ: Хрватски историчар поручио - Сулудо је рушење православне цркве, Срби су стално мета провокација (ВИДЕО)

Фото: Илустрација

- Сулудо је рушење православне цркве. Због чега се руши православна црква? Није могла она жена (Фата Орловић) узети милион и по евра које су јој нудили? - питао је Горан Шарић на ТВ Рас.

Хрватски историчар тврди да су Срби стално мета провокација, те навео пример и неправедних пресуда Хашког трибунала, као и нон пејпере којима се тражи да се Србија одрекне својих терориторија.

Горан Шарић је истакао да то све Србе буди и да многи Срби постају свесни да Србија никад неће бити довољно мала да за Запад не би била велика, а да "јадници на Балкану не схватају да је само јака Србија гарант јаких осталих земаља на Балкану".

Историчар је однос Запада у односу на ове просторе, упоредио са приступом колонизатора у Африци када сва племена уједине против најјачег.

Лажна вест да је умрла Фата Орловић

На друштевеним мрежама се ширила лажна вест да је преминула Фата Орловић која је изазвала бројне реакције. Ипак, Фата Орловић је жива и ван животне опасности.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)