СОЛИДАРНОСТ НА ДЕЛУ: Запослени компаније Меридиан донирали крв

Промо

14. 06. 2021. у 16:00

НА Светски дан добровољних давалаца крви, запослени компаније Меридиан послали су снажну поруку солидарности.

СОЛИДАРНОСТ НА ДЕЛУ: Запослени компаније Меридиан донирали крв

Фото: Меридиан

Са неким стварима у животу се не смемо кладити, а једна од њих су људски животи. Стога су запослени Меридиана решили да донирају крв, осигурају веће залихе за оне којима је донирана крв незаменљив лек и тако повећају шансу за живот.

- Поново смо учествовали у акцији добровољног давања крви јер смо желели да помогнемо онима којима је крв потребна, али и да дамо личну подршку свакодневним борбама које воде здравствени радници, на начин који је за нас лак, а пуно значи. Позивамо све суграђане да се придруже овом хуманом чину. Овај осећај, кад знаш да си сачувао нечији живот, заиста не може да се преприча – изјавио је Милош Цветковић, оператер на уплатном месту и поносни донатор крви.

Тимска акција запослених дала је додатну снагу активностима ове компаније која од почетка највећег изазова, епидемије ЦОВИД-19, доследно и несебично, вишемилионским донацијама помаже здравствени систем Републике Србије.

У протеклом периоду, пакети помоћи допремљени су у преко 30 градова, а неуморни волонтери компаније Меридиан посетили су преко 70 здравствених установа широм Србије.

Поред тога, Меридиан се прикључио и акцији промоције масовне имунизације становништва и наставља да награђује суграђане који на овај начин показују одговорност према читавој заједници.

Светски дан добровољних давалаца крви обележава се сваке године 14. јуна, у циљу повећања свести грађана о важности добровољног и редовног давалаштва крви. Овогодишњи слоган Светског дана је „Нека свако срце куца“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)