АМЕРИКАНАЦ УДАРИО ПО СВОЈИМА: Ролан Гарос је најбољи турнир

Novosti online

17. 08. 2022. у 20:47

АКО питате Американца Рајлија Опелку - Ролан Гарос је најбољи гренд слем у овом тренутку, а нема сумње да његова изјава неће да се допадне свима.

АМЕРИКАНАЦ УДАРИО ПО СВОЈИМА: Ролан Гарос је најбољи турнир

Фото: EPA-EFE/WARREN TODA

Американац, који је 26. играч света говорио је отворено о данашњем тенису и политичком моменту који узима маха.

- Волим све гренд слем турнире, али у овом тренутку Ролан Гарос је најбољи од свих. Игра се на мени најмање драгој подлози, али волим Париз, који је уједно и једини који не заступа политичке ставове.

Истакао је Опелка да Аустралијан опен није дозволио Новаку Ђоковићу да учествује због одлуке да се не вакцинише. Док ће наредне године упркос рату у Украјини дозволити учешће руским и белоруским тенисерима.

Док је Вимблдон одлучио за супротно. Дозволили су Ђоковићу да учествује, али не и руским и белоруским тенисерима.

Имамо и Ју-Ес опен који такође има дупле стандарде, упитно је за сада да ли ће Новак Ђоковић добити прилику да заигра, док ће руски тенисери добити прилику да учествују.

- Аустралија није дозволила Ђоковићу да учествује, али верујем да ће Русима дозволити наредне године. Вимблдон је био затворен за Русе, али не и за Ђоковића, а изгледно је да ће Ју-Ес опен бити затворен за Ђоковића, али не и за Русе, тако да је једини прави гренд слем за мене Ролан Гарос, рекао је Американац који је на неки начин ударио по својој земљи и турниру у Америци.

БОНУС ВИДЕО: КАД ДРЖАВА БРИНЕ О ШАМПИОНИМА: Како су се низали успеси Србије у 2021. години

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом