НАЈМОЋНИЈИ ЧОВЕК АМЕРИКЕ СТАО УЗ НОВАКА: Ђоковић добио незапамћену подршку пред Ју-Ес опен

Novosti online

17. 08. 2022. у 14:27

ЈЕДАН од најмоћнијих људи на свету, амерички милијардер, Стив Форбс (75) пружио је подшку Џону Мекинроу који све гласније лобира у тамошњој Јавности да се Новаку Ђоковићу дозволи улазак у САД.

НАЈМОЋНИЈИ ЧОВЕК АМЕРИКЕ СТАО УЗ НОВАКА: Ђоковић добио незапамћену подршку пред Ју-Ес опен

FOTO: Tanjug/AP

Он се се преко свог Твитер налога огласио, пружио је подршку Мекинроу и Ђоковићу, те правило о забрани за невакцнинисане назвао погрдним именом.

- Тениска легенда Џон Мекинро са правом критикује америчку Владу што забрањује грен слем шампиону Новаку Ђоковићу да се такмичи на УС Опену, јер није вакцинисан против ковид-19. Пример бирократских с*ања - написао је Стив Форбс.

Четврти гренд слем у сезони, који ће бити игран у Њујорку почиње 29. августа, а освајач 21 грендслем титуле Новак Ђоковић и даље није сигуран хоће ли му бити дозвољено да уђе у Америку и игра тенис.

БОНУС ВИДЕО: САСТАНАК ВУЧИЋА И ЂОКОВИЋА: Овако је изгледао сусрет председника Србије и најбољег тенисера

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (1)

МИЛИЦА УПУТИЛА ПОРУКУ ВАТРЕНИМА: Огласила се после елиминације моћног Бразила