НОВАЧЕ, ДА ЛИ СИ СРЕО СВЕТОГ САВУ У ТОАЛЕТУ? Италијански новинар опет довео до суза Ђоковића (ВИДЕО)

Новости онлине

14. 06. 2021. у 10:58

УБАЛДО Сканагата, италијански новинар је постао познат јавности у Србији због оригиналних питања и шала на конференцијама после Новакових грен слем трофеја. Традиција је настављена и након освајања Ролан Гароса ове године.

НОВАЧЕ, ДА ЛИ СИ СРЕО СВЕТОГ САВУ У ТОАЛЕТУ? Италијански новинар опет довео до суза Ђоковића (ВИДЕО)

ФОТО: АП/Тањуг

Управо Италијан, који је познат по чувеном "нот тоо бад", овога пута то није изговорио, али јесте поставио најлуђе питање на конференцији и лепо је насмејао Ђоковића.

Убалдо је желео да сазна шта се дешава када Ђоковић оде у свлачионицу, јер се врати на терен као потпуно препорођен човек, попут супермена који не може да промаши и кога ривали не могу да сломе иако играју невероватан тенис.

- Новаче, честитам на невероватном успеху, немам речи, само ћу рећи 84 турнира, 19 грен слемова, 35 победа у пет сетова, ништа изгледа не може да те заустави. Желим да знам шта се дешава након што одеш у тоалет. Јер отишао си тамо и вратио се после Мусетија са 0:2, и постао нови играч. Исто је било и против Беретинија и против Надала, данас је Циципас рекао да је Ђоковић био други играч када се вратио са паузе. Да ли си срео Светог Саву, великог свеца ии заштитника Србије или шта?

Ово питање насмејало је Новака, који је одговорио да је имао своје анђеле чуваре, али да не може да открије тајну одласка у тоалет паузу током меча.

- Управо тако, моји анђели чувари су тамо. Имам свој посебан кутак, то је тајна, не могу да откријем ту тајну, докле год ради у моју корист прилично добро - одговорио је Ђоковић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)