ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСИЈЕ: Спортисти се враћају такмичењима, али под једним условом

Новости онлине

02. 10. 2022. у 07:32

Председник Међународног олимпијског комитета (МОК), Томас Бах сугерисао је да би руским спортистима могло да се врати право на учествовање на такмичењима под условом да не подржавају рат у Украјини.

ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСИЈЕ: Спортисти се враћају такмичењима, али под једним условом

Фото: АП

МОК је иначе суспендовао све руске спортисте до даљњег након почетка рата у Украјини 24. фебруара.

- Не ради се нужно о повратку Русије, већ о томе да се спортисти са руским пасошем који не подржавају рат врате на такмичења... Овај рати нису започели руски спортисти - изјавио је Бах за италијански лист Коријере дела Сера.

Бах је додао да је забрана руским спортистима и даље на снази, и додао да нема промена у препорукама МОК-а, истовремено захваливши свим међународним федерацијама које их поштују.

БОНУС ВИДЕО: Митровићевих 50 голова за Србију: како погађа „Митро гол“?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

Коментари (0)

(УЖИВО) ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор