РАДИО ЗА ЂОКОВИЋА, САДА ГА ПЉУЈЕ: Добио отказ због Иванишевића, једва дочекао Новаков крах на ОИ!

Novosti online

04. 08. 2021. у 08:19

АУСТРАЛИЈСКИ тениски тренер Крејг О'Шонеси својевремено је радио у стручном штабу Новака Ђоковића где је био задужен за аналитику и видео анализу.

РАДИО ЗА ЂОКОВИЋА, САДА ГА ПЉУЈЕ: Добио отказ због Иванишевића, једва дочекао Новаков крах на ОИ!

FOTO> AP

Сарадња је завршена доласком Горана Иванишевића. О'Шонеси управо Хрвата криви за свој отказ, рекао је да је напустио Новаков тим јер је горан желео "да буде шеф параде". 

Аустралијанац је на друштвеним мрежама пратиоцима препоручио да прочитају текст који свим силама критикује Новака Ђоковића, а у коме аутор нимало не штеди Србин након пораза на ОИ у Токију. 

- Једва да је вредно да поменемо да Ђоковић није освојио медаљу у Токију. И то је најмањи недостатак... Чак и ако гледамо кроз 'ружичасте наочаре', његово понашање је било недолично шампиону, недостојно за једног лидера, неприкладно за једног олимпијца..., написао је аутор текста у америчком листу "Спортс Илустрејтед".

Поново је фокус на томе што је Ђоковић у једном тренутку побеснео и разбио рекет, а не на томе што је дао све од себе да би Србији донео две медаље.

Обио му се потез о главу, многи навијачи су управо О'Шонесија напали у коментарима: "Честитке? За ово? Ужасно је када помислим да си био део Новаковог тима", "Са оваквим пријатељима ти нису потребни непријатељи" и "И даље си љут што ниси више у његовом тиму?".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)