ПУБЛИКУ ЈЕ ОСВОЈИЛА КАО КЕТИ У "СРЕЋНИМ ЉУДИМА": Погледајте чиме се данас бави глумица Ивана Михић

Новости онлајн

27. 02. 2021. у 17:42

ПОЗНАТА глумица Ивана Михић, која је играла Кети у "Срећним људима" данас ужива у животу окружена природом и чистим ваздухом

ПУБЛИКУ ЈЕ ОСВОЈИЛА КАО КЕТИ У СРЕЋНИМ ЉУДИМА: Погледајте чиме се данас бави глумица Ивана Михић

Фото:Принтсцреен/Инстаграм

Већ дуже време публика није имала прилику да гледа Ивану Михић на ТВ екранима.Делује да се потпуно повукла из јавног живота и окренула некој другој врсти уметности. 

- Још пре мог рођења моји родитељи су купили имање и сазидали кућу, недалеко од Београда, у којој су живели последњих десетак година, а кроз цео мој живот ту смо проводили велики део лета, а понекад и део зиме. Дунав протиче на око две стотине метара од куће те сам се као дете често купала и играла поред воде. Правила сам кућицу на дрвету, имала своју дружину по узору на неке од омиљених јунака из драгих ми књига за децу, са другарима преко лета зарађивала за џепарац берући воће на околним плантажама, возила бицикл од јутра до мрака, играла се истраживача по околним шумама, с мајком правила ајвар и џемове, а са оцем помагала комшилуку када се пече ракија - присећа се и додаје:

- Тако живописно детињство учинило ме је и данас веома везаном за овај крај, те и сада овде често боравим.

Како каже, бави се неким пољопривредним пословима, с обзиром на то да смо видели да је и њен отац Гордан умео да сади и негује поврће и воће у дворишту:

- Одувек сам волела да се бавим вртларством и уз моју мајку, која је на имању била главни пејзажни архитекта, била сам са татом извођач радова. Комшије су ме хвалиле, а ја уживала у томе да тати вредим као три сина.

Ивана Михић

Како тренутно паузира када је филмска уметност у питању, Ивана се посветила писању. Ипак, много је оних којима недостаје да је гледају у позоришту или на ТВ екрану.

Она такође не крије да ју је пандемија научила многим стварима, а да време највише користи за креативне ствари које је испуњавају:

- Срећном ме чине, на пример, смех мојих сестричина Ноеми и Анаел, духовитост мојих братанаца Саше и Николе. И са фамилијом и са многобројним пријатељима чујем се често путем Фацетиме или Вибера и сличних апликација... Стрпљиво чекамо да пандемија прође, па да обновимо стари начин комуникације, загрлимо се... У слободно време волим да сликам, да правим колаже, гледам путописне емисије, слушам музику, вежбам...

На друштвеним мрежама Ивана неретко добија комплименте на рачун изгледа.

Оно што многи издвајају јесте да се нимало није променила од пре скоро 30 година, када је публику освојала улогама у култним серијама “Срећни људи” и “Горе доле”.

У време када су се многе жене и превише окренуле естетској хирургији, глумица негује природан изглед због којег углавном добија похвале.

- Као и свакоме, и мени прија када добијем комплимент. Истина, негујем природан изглед. Живим тренутно на селу у близини Београда, прија ми чист ваздух, здрава храна, кретање... Негујем се, користим добре креме, а када је то потребно, пошто сам глумица, и квалитетну шминку - закључује Ивана.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)