ДАРКО ЛАЗИЋ ШОКИРАО: Обукао гардеробу коју је носио када је имао 88 килограма више - све му виси! (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

16. 02. 2021. у 23:32

ПОПУЛАРНИ певач Дарко Лазић смршао је 88 килограма, а када је у емисији уживо обукао гардеробу коју је носио пре енего што је изгубио килограме, све је шокирао.

ДАРКО ЛАЗИЋ ШОКИРАО: Обукао гардеробу коју је носио када је имао 88 килограма више - све му виси! (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Наиме, Лазић је у гостовао у емисји "Амиџи шоу" где је открио да је након операције желуца смршао 88 килограма, али да је у једном периоду изгубио и невероватних 83 килограма, али да је тада себи изгледао превише мршаво.

- Не ваља Дарко како год да окренеш, па не удовљавам више никоме него себи, Лакши сам од тебе 20 килограма сигурно. Смршао сам 88 килограма - рекао је Лазић.

- Био сам још 5 килограма ниже и онда је то ружно изгледао, цео живот се борим да смршам, а последња два месеца борио да се угојим. Угојио сма се 5 килограма у псоледња два месеца, једва! Пио сам ноћу сокве, јео чоколаду, поред кревета ставим чоколаду, будим се и једем, То је било заиста претерано, 80 је моја иделна килажа - додао је Дарко.

Водитељ Огњен Амиџић је затим Лазићу дао гардеробу коју је носио у периоду када је имао 88 килограма више, а када је Лазић то обукао све је висило са њега, па је на друштвеним мрежама покренуо авину коментара.

"Човек се преполовио", "Шокиран сам! Вратите Дарка Лазића", "Осушио се", "Никад боје није изгледао, једва сам га препознала", "Невероватно каква промена!", писали су људи.

Шта је рекао Дарко о својој килажи, погледајте у видеу у наставку, а како изгледа у гардероби коју је носио пре него што је смршао погледајте у галерији изнад.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)