"ЗАПАЗИО САМ ЈЕ ДОК ЈЕ БИЛА СТУДЕНТКИЊА": Војин Ћетковић о првом сусрету са супругом Слободом

Novosti online

09. 02. 2021. у 21:38

СЛОБОДУ Мићаловић и Војина Ћетковића од прошлог месеца гледамо у популарној серији "Тајне винове лозе", док њихов приватни живот већ годинама интригира јавност, иако о истом не говоре често.

ЗАПАЗИО САМ ЈЕ ДОК ЈЕ БИЛА СТУДЕНТКИЊА: Војин Ћетковић о првом сусрету са супругом Слободом

Фото: Новости/И.Маринковић

Војин је једном приликом говорио о њиховом првом сусрету.

- Сећам се првог тренутка када сам је угледао, снимали смо “Зону Замфирову”, а она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су већина њих биле клинке. Прошло је неколико дана снимања, позвао ме је сниматељ да дођем да погледам нешто. Видео сам је као неко ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао као лепа је или на неки други начин. Тада сам је први пут запазио - причао је Војин.

- Не могу да кажем да је била први пут одушевљена када ме је видела, али се смекшала - кроз смех је поручио тада Ћетковић.

- Наш брак је као и сваки други, трудимо се да пронађемо време за себе јер је глумачки посао стихијски. Најважније је помирити се с тиме да је то наш живот и да не треба тражити да будемо неки другачији људи, да живимо на силу неким другим животом - рекла је раније за "Глорију" Слобода.

Фото: Новости/И.Маринковић

Брачни пар на снимању са колегом Миланом Васићем и редитељем Здравком Шотром

- Имам ту срећу да је Војин старији десет година и у односу на мене много је мирнији и сталоженији. Он је тај који често смирује неку ситуацију. Живиш са цимерком па се посвађате, камоли са супругом у браку. Наш брак је стабилан, благо је напет и узбудљив, а ја то волим. Да је другачије, било би ми досадно - рекла је о односу са мужем Слобода Мићаловић, којој разлика у годинама између њих нимало не смета.

Фото М. Обрадовић

 

- Када је брак склопљен из љубави и Бог вас погледа да сте једно за друго, онда иде много лакше. Данас није лако опстати у овом лудилу док сви јуримо за најосновнијом егзистенцијом. Веома је тешко у све то уденути љубав и не бити уморан за све те ствари, а у томе је кључно разумевање супружника. И у нашем браку буде успона и падова, али сваки сукоб решавамо љубављу - рекла је глумица која је 13 година у срећном браку са Војином.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)