ПРИЧА СЕ ПРИЧА ДА РУСИ ДОЛАЗЕ: Како је настао хит - веома безобразан виц и трикови Марине Туцаковић! Данас никад актуелнији

Д. Цакић

24. 03. 2023. у 18:10 >> 18:19

ЧЕТИРИ деценије каријере (прецизније - 43 године), 16 компакт дискова и 13 студијских албума уткано је у дијамантски бокс сет "Група Зана - 40 година са вама" који су Јелена и Зоран Живановић Жика представили јуче у клубу РТС-а.

ПРИЧА СЕ ПРИЧА ДА РУСИ ДОЛАЗЕ: Како је настао хит - веома безобразан виц и трикови Марине Туцаковић! Данас никад актуелнији

Foto: ATA images, Wikipedia/Yevgeny Khaldei, D. Mišić

Живановићи су желели посебно да се захвале покојној Марини Туцаковић, "њиховој, али и свачијој мами", како је Јелена назвала.

Јелена је испричала и како је заправо настао хит "Прича се, прича (Да Руси долазе)" који је пре 30 лета написала Марина - а данас је, нажалост, никад актуелнији.

- Верујте ми, није први пут да та песма "оживи". Нажалост. Било је још тога пре. Нико није срећан због тога што се у Украјини дешава. Та песма је заправо руски виц, настала је пре три деценије. Марина је на тај виц додала то "Прича се, прича". Иначе, виц је веома безобразан. Ко зна руски, боље да га не тражи - кроз смех су поручили Јелена и Жика.

Фото: З. Јовановић Мачак

У наредном снимку послушајте шта су све Јелена и Жика из групе "Зана" испричали о Марини, песми "Алхемичар" коју су јој посветили, али и о томе како је из пера Туцаковићеве настао хит "Прича се, прича (Да Руси долазе)":

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ОЖЕНИО 39 ЖЕНА, ИМАО 94 ДЕЦЕ, ЗЗ УНУКА И 14 СНАЈА: Живели у кући са 100 соба, да би задовољио све жене осмислио СИСТЕМ