ЛЕПА ВОДИТЕЉКА ПРЕ САМОУБИСТВА ПОСЛАЛА ПОРУКУ БИВШЕМ: Ово су последње речи прелепе Нине која се убила

Новости онлине

30. 09. 2022. у 17:05

Трагична вест о самоубиству Нине Пећолк обишла је свет крајем прошлог месеца, а њена сестра је након ужасног догађаја открила да је водитељка требало да се уда, али је њен изабраник само два месеца пре заказане церемоније све отказао.

ЛЕПА ВОДИТЕЉКА ПРЕ САМОУБИСТВА ПОСЛАЛА ПОРУКУ БИВШЕМ: Ово су последње речи прелепе Нине која се убила

Принтсцреен

Како су пренели страни медији Нина је себи одузела живот управо због турбулентног односа с тада већ бившим десет година старијим изабраником Кајлом Хасом, са којим је неколико недеља пре трагичног догађаја купила кућу у којој се и убила.

Наводи се да је њихова веза била бурна, те да је до несугласица долазило због његовог проблема с алкохолом, као и причама о наводној превари, а да је вези дошао крај када је пронашла доњи веш друге жене.

Принтсцреен

Како су рекли Нинини пријатељи она је након раскида била у веома тешком емотивном стању, а на дан када је извршила самоубиство, 27. августа само, 90 минута раније изашла је и купила пиштољ којим је себи пуцала у главу.

Сада је откривено да је пре него што је повукла окидач, свом бившем веренику који је у том тренутку био у колима са својом децом из првог брака послала поруку:

- Волим те, Кајле. Увек сам и увек ћу те волети упркос томе колико си ме уништио, увек сам имала наду. Јако ми је жао што ти ово радим, али не могу више да издржим овај бол - написала је Нина у поруци.

Кајл је одмах позвао полицију која је убрзо стигла у њихову кућу, али је нажалост било касно. Нина је вече пре него што се убила послала и поруку сестри.

- Рекао ми је да ме мрзи и да ће се осећати као милион долара када одем из његовог живота - поручила је Нина сестри тада и додала да је "сломљена".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДИРЉИВА ПРИЧА ВУКА БОЈОВИЋА: Стари Београђанин је ушао у канцеларију и дао ми најдрагоценији поклон - био сам ГАНУТ, то је НАЈВЕЋЕ ПРИЗНАЊЕ