НЕПРИЈАТЕЉИ СУ ПРОШЛОСТ: Феђа Димовић о захтеву за забрану уласка у Црну Гору

ВН

17. 08. 2022. у 12:00

НАКОН што је грађанска иницијатива "21. мај" тражила од министра унутрашњих послова Црне Горе Филипа Аџића и директора Управе полиције Зорана Брђанина да се члану хип-хоп колектива "Београдски синдикат", као и лидеру "Двери" Бошку Обрадовићу забрани улазак у ту дружаву због националне и унутрашње безбедности, на друштвеним мрежама огласио се и репер, поручивши да "очигледно има оних који би у 21. веку прогањали и кажњавали неистомишљенике због вербалног деликта".

НЕПРИЈАТЕЉИ СУ ПРОШЛОСТ: Феђа Димовић о захтеву за забрану уласка у Црну Гору

Фото П. Митић

- Чупањем из контекста једне изјаве из интервјуа који је одисао толеранцијом и помирењем, покушавају да добију јефтине политичке поене, јашући на поделама које сами фабрикују - написао је Димовић.

- Надамо се да је време проглашавања националних непријатеља ствар прошлости у Црној Гори. Све најбоље целокупном народу Црне Горе, са искреном жељом да сви имају бољу будућност за своје најмлађе, без да их ови ликови стално враћају у прошлост.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

РАЗГОЛИЋЕНА РАМЕНА И ВИТАК СТРУК: Јеленин стајлинг о којем се прича (ФОТО/ВИДЕО)