Нови Somersby јагода и лимета – нестварно добар укус, стварно без алкохола!

Промо

19. 05. 2022. у 18:23

КАКО би свечано представио најсвежијег члана породице, омиљени сајдер бренд, Сомерсбy, одржао је нестварно добру журку коју је својим наступом улепшала Сара Јо.

Нови Somersby јагода и лимета – нестварно добар укус, стварно без алкохола!

Фото: Промо

Нови летњи укус на бази јагоде и лимете, осим по дивној ароми, специфичан је и по томе што садржи 0% алкохола! Сомерсбy је овиме проширио свој свет оптимизма и понудио добру забаву и онима који желе да избегну алкохол.

Софистицирана арома јагоде са освежавајућом примесом лимете стигла је у прави час и отвара још веће могућности уживања у предстојећим топлим, летњим данима, јер се сада заиста може конзумирати у свим приликама. Освежавајући, пенушав и лудо забаван, уз то и са 0% алкохола, нови Сомерсбy јагода и лимета доноси аутентичан укус који никога неће оставити равнодушним.

За све оне разигране, који воле моменте опуштања, забаве и уживања у добром друштву, Сомерсбy је припремио рецепт који представља идеалан баланс сочних и зрелих јагода и опојно киселе лимете, који је најбоље послужити у хладној, стакленој чаши, пуној леда. Нови, безалкохолни сајдер сада може бити ваш идеалан партнер на путу до посла, током дугих путовања колима, као освежење на састанку или једноставно, док седите у кафићу након посла или на обали реке посматрате залазак сунца.

Направљен тако да задржи сву пуноћу укуса али без присуства алкохола, Сомерсбy јагода и лимета је идеалан за сваки безбрижни ужитак. Зато, узмите флашицу новог Сомерсбy-а, украсну чашу, шаку леда и осетите нестварно добар укус – стварно без алкохола!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Беки непожељан у Београду као Албанац, а хапшен као српски националиста