ПРВИ И ДРУГИ МУЖ У ИСТОЈ КУЋИ: Певачица Нада Обрић о бившим браковима

Novosti online

25. 01. 2022. у 00:39

ПЕВАЧИЦА Нада Обрић иза себе има два брака, а како је испричала, разводи су јој јако тешко падали.

ПРВИ И ДРУГИ МУЖ У ИСТОЈ КУЋИ: Певачица Нада Обрић о бившим браковима

Фото: М.Коковић

Како је испричала, увек се трудила да има добар однос са бившим мужевима због деце, али открила је и како их је помирила.

- Имала сам два брака и оба неуспела и сваки пут кад сам се разводила сам била бескрајно тужна и стресно сам доживела оба пута и зато кажем да треба урадити све ако постоји срж да брак може да опстане. Поготово се то односи данас на младе девојке, он није скувао ручак и нећу га ја више, неће ни да попегла, замисли сачекало ме, ја одлазим. То је много стресно, без обзира на то ко је остављен, а ко оставља - рекла је певачица.

Гостујући у емисији "Магазин ин" открила је да "други пут кад се удала, помирила је првог и другог мужа."

- Први муж је могао да долази у моју кућу и кућу мог мужа кад год је хтео и колико год је хтео, требало је убедити и једног и другог, наравно да сам то урадила због деце, јер нису деца крива за моју ситуацију, да би деца имала осећај да се нисмо развели, да је тата ту сваки дан, али требало је довести до те ситуације и онда дође ситуација у кући седи један седи други, дођем ја, а овај први пита у кући од овог другог: "Шта ћеш да попијеш?" - рекла је Нада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту