БАРБАРА БОБАК ТРУДНА? Мајка Дарка Лазића ван себе - "он ће ускоро радиити само за алиментацију"

Новости онлајн

28. 10. 2021. у 22:26

ДАРКО Лазић и Барабара Бобак једном објавом на Инстаграму изазвали су сумње да очекују принову, међутим, ова вест је наводно забринула фолкерову мајку, која се још увек није оправила и од шока да њен син планира и да прави трећу свадбу, као и да је Ана Севић послала извршитеље због дуга, док суђење са Марином тек почиње.

БАРБАРА БОБАК ТРУДНА? Мајка Дарка Лазића ван себе - он ће ускоро радиити само за алиментацију

Фото: Инстаграм/Дарко Лазић

Да подсетимо, Барбара и Дарко недавно били у Египту где су прославили његов рођендан, а она је изненадила многе последњом објавом. Барбара је признала да сада много више једе и на једној фотографији написала:

- Ја сада једем за двоје - што је фраза који користе само труднице када једу више због чињенице да носе бебу, пишу медији.

Фото: Инстаграм/Дарко Лазић

Комшиница из Брестача каже да је Даркову мајку вест пренеразила, јер је ово трећи пут да гледа исти сценарио, прво са Аном Севић, затим са марином Гагић, и сада опет са Барбаром.

- Бранка је веома забринута, иако је срећна због свог сина, као и свака мајка. Њу највише брине то што Дарко иза себе има већ два пропала брака и двоје деце, за које треба да плаћа алиментацију. Он је свесна његове финансијске ситуације, посебна сада када им је Ана Севић послала извршитеље на врата због дуга од скоро милион динара. Марина је већ поднела тужбу и суд ће вероватно одредити да и њој мора да плаћа алиментацију. Трошкови се само гомилају, па Бранка брине, да ће Дарко ускоро радити само за алиментацију. Не дај Боже и да се са Барабаром догодио исто као и са претходне две снајке, шта ће онда бити – препричава комшиница Бранкину агонију.

- Након раскида са Марином Гагић упловио је у везу са певачицом Барбаром Бобак са којом ужива у вези и свакодневно проводи време. Да ли Дарко чека треће дете или је Барабара намерно желела да привуче пажњу овом изјавом, време ће показати - каже комшиница за "Свет".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)