"НЕСТАЛА ТРЕЋИНА ОНОГА ШТО САМ ИМАЛА!" Бојана Стаменов избацила две ствари, а увела шетње и више не изгледа као пре

Novosti online

11. 10. 2021. у 21:35

ПЕВАЧИЦА Бојана Стаменов скинула је како она наводи трећину онога што је имала, али се овде не зауставља, па наставља даље да ради на свом изгледу.

НЕСТАЛА ТРЕЋИНА ОНОГА ШТО САМ ИМАЛА! Бојана Стаменов избацила две ствари, а увела шетње и више не изгледа као пре

Фото: Инстаграм принтскрин

— Још увек не бих откривала шта сам тачно урадила како бих скинула килограме, али могу да вам кажем да нисам прибегавала никаквим захватима. Драго ми је ако су људи већ почели да реагују, али још то није стигло тамо где је замишљено па када овај процес будем привела крају радо ћу испричати шта сам све ту прошла. Једноставно, треба водити рачуна шта се једе, слушати савете нутриционисте и то је то. Наравно да сам избацила хлеб и слаткише, увела шетње, али има и свашта нешто поред тога. Не могу вам тачно рећи колико сам килограма изгубила али нестала је трећина онога што сам имала - мистериозно је навела Бојана Стаменов.

Певачица је рекла како се одлучила на овако важан корак у својој трансформацији.

- Скупила сам петљу, пронашла огромну снагу воље и зајахала талас самоунапређења, јер нико други то неће урадити уместо мене. Најважније ми је да се осећам добро, дакле ово све радим због здравља, а немам нарочите афинитете да будем мршавица, то ми није циљ. Уз то, траје још та корона, посао нам је свима успорио последњих годину и по дана и једноставно није било изговора да се човек не посвети себи - закључила је Бојана.

(Стори)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)