"НИКАД СЕ НЕЋУ УДАТИ": Едита Арадиновић важи за једну од најпожељнијих певачица, али је разочарана у мушкарце

Novosti online

03. 08. 2021. у 09:23

ПЕВАЧИЦА Едита Арадиновић сем својим песмама и изгледом, често скреће пажњу због својих емотивних веза.

НИКАД СЕ НЕЋУ УДАТИ: Едита Арадиновић важи за једну од најпожељнијих певачица, али је разочарана у мушкарце

Фото:Принтсцреен/Инстаграм

Иако је искрена по питању тога да још увек није спремна да се некоме преда за цео живот, не крије да трага за искреном и правом љубави за цео живот.

Певачица је признала да ли је некада била изиграна у емотивним односима и да ли би опростила превару.

- Вероватно да бих, зависи од околности и љубави према партнеру, али гледам да до тога не дође. Зато мислим да се никад нећу удати! Још увек нисам упознала мушкарца који ће ми вратити веру у љубав без преваре - искрена је певачица која није желела да детаљише да ли то значи да је њеној тренутној вези, са мушкарцем кога већ дужи временски период крије од јавности, дошао крај.

На друштвеним мрежама Едита неретко добија комплименте на рачун свог изгледа. Певачица се посветила здравом начину живота, те редовно вежба и пази на исхрану. Не крије да јој епитет најсексепилније певачице млађе генерације јако прија.

- И ја сам себе почела да доживљавам тако, и све што сам старија се боље носим са својим говором тела, допада ми се ова кожа у којој сам и драго ми је ако ме и други тако доживљавају - искрена је певачица.

Она се такође осврнула и на тренутни покрет на друштвеним мрежама који носи назив “природна жена”, а има за циљ да покаже да су жене без шминке, филтера и естетских операција једнако лепе и да нема потребе да се стиде свог изгледа. Како је и сама недавно решила да смањи усне и врати се природнијем изгледу, Едита не крије да је временом научила да је мање заправо више.

- Естетски захвати нису настали задњих десет година него питај бога колико деценија уназад и пре него што сам се родила, али ћу наравно своју друштвену платформу искористити у најбоље и најздравије сврхе. Све што је умерено је и лепо, није за сваког естетика иста. Некоме је мало много, и обрнуто! Пустимо људе да живе, ко хоће да буде природан нека буде. Ко неће, има право да живи и ради како се осећа. Подржавам свакако природну лепоту - закључила је Арадиновићева.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)