ЛУКА ПЕТРОВИЋ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН: Генерални директор Електропривреде РС имао тежак удес код Фоче

Д. Цураћ

17. 11. 2021. у 13:24

ГЕНЕРАЛНИ директор Електропривреде Републике Српске и генерални секретар СНСД-а Лука Петровића имао је тежак саобраћајни удес код Фоче, а како незванично сазнајемо у Болници Фоча, констатоване су му тешке телесне повреде.

ЛУКА ПЕТРОВИЋ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН:  Генерални директор Електропривреде РС имао тежак удес код Фоче

FOTO: Novosti

- Колико ми имамо информације, Петровић има прелом руке и повређен му је вратни пршљен, а требало би, уколико временске прилике дозволе, хеликоптером Хеликоптерског сервиса бити пребачен у Универзитетски клинички центра у Бањалуци. Његов возач није имао тежих повреда – рекао нам је један од Петровићевих сарадника, који га је обишао након удеса у Болници Фоча.

Да је Петровић ван животне опасности потврдио је и директор Болнице Фоча Радмил Марић.
- Петровић се налази на Одељењу интезивне неге и није животно угрожен. Лекари прате његово здравствено стање, а возач аутомобила Данило Петровић смештен је на одељење Хирургије и није животно угрожен  – рекао је Марић.
Како незванично сазнајемо, узрок удеса је клизав коловоз и магла на путу Фоча - Тјентиште. Аутомобил „ауди А6”, у којем су се налазили Лука Петровић и његов возач Данило Петровић, ударио је у камион, а потом слетео са пута. Иначе, ради се о веома опасној путној деоници, на чију се реконструкцију годинама чека. Влада Србије за радове на том делу пута донирала је Републици Српској пет милиона евра.

БОНУС ВИДЕО: КАКО ПРОВЕРИТИ РАДНИ СТАЖ: Јелица Тимотијевић из ПИО фонда у новој епизоди Фт1П
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу