КРЕМАСТИ КОЛАЧ ОД САМО ПАР САСТОЈАКА: Топи се у устима, а готов је за 15 минута

Novosti online

06. 10. 2023. у 12:00

ДОНОСИМО вам неодољиви рецепт за кремасти колач који се спрема за 15 минута.

КРЕМАСТИ КОЛАЧ ОД САМО ПАР САСТОЈАКА: Топи се у устима, а готов је за 15 минута

Фото: Принтскрин Јутјуб/ Aurora Recepti

Састојци:

1 цело јаје

3 жуманцета
3 кашике млаке воде
3 кашике шећера
1 кашичица прашка за пециво
2 кашике брашна

За крем је потребно:

800 мл воде

3 кесице пудинга од ваниле
200 г шећера

Припрема:

Миксером мутити жуманца уз постепено додавање шећера, а затим додати воду, брашно и прашак за пециво све заједно умутити. Смесу излити у калуп и ставити да се пече, на 200 степени око 10-ак минута.

Скувати пудинг од ваниле и сипати га у умућена беланца. Умутити миксером и крем насути преко коре и оставити да се хлади. Умутити слатку павлаку и премазати колач.

(Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КАКО ТО ДОСАД НИСМО ЗНАЛИ? Ево чему служе последње рупе за пертле на патикама