ДОБАР НАЧИН ДА СЕ ОПРОБАТЕ У УЛОЗИ ДОМАЋИЦЕ: Најбоља домаћа пилећа супа са резанцима

Novosti online

06. 02. 2024. у 10:00

ДОМАЋА пилећа супа са резанцима увек прија стомаку, пре сваког главног оброка. Знамо мирис познате домаће супе са резанцима или кнедлама, и заиста лечи душу, нарочито током хладних дана.

ДОБАР НАЧИН ДА СЕ ОПРОБАТЕ У УЛОЗИ ДОМАЋИЦЕ: Најбоља домаћа пилећа супа са резанцима

Фото Shutterstock

Можда нећете имати времена да домаћу супу правите често, али повремено неће бити превише захтевно.

Састојци:

* пилетина

* 1 црни лук
* веза зелени
* целер
* домаћи резанци

Рецепт за домаћу пилећу супу са резанцима: 


 Корак 1: 

Кувајте пилетину

Домаћу пилећу супу са резанцима почните да правите тако што ћете пилетину да ставите у хладну воду да се кува.


 Корак 2: 

Пропржите црни лук

У међувремену на другој рингли у тигањ сипајте мало уља и пропржите црни лук који сте исекли на полутке. Додајте га у месо и посолите све.


 Корак 3: 

Убаците везу зелени и целер

Када је месо полуготово, додајте исецкану везу зелени и целер. Готову супу процедите, додајте резанца и оставите још кратко да се кува. Сервирајте и уживајте у домаћој пилећој супи са резанцима!

(StvarUkusa/Mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ПИСМЕНИ ЗАДАТАК О КОМЕ ПРИЧА СРБИЈА: Ђак је одабрао да пише овој значајној личности, ево коју оцену је добио