БРЗА САЛАТА - ГОТОВА ЗА 5 МИНУТА: Идеална за оне који су решили да смршају

Novosti online

22. 08. 2023. у 16:00

Рецепт за посну салату на води је погодан за сваког, јер је пуна витамина и лако се вари, а укус је феноменалан. У току је Госпојински пост, те вам доносимо рецепт за једну врло брзу, а неодољиво укусну вечеру. Наиме, прави се муњевитом брзином, садржи веома здраве намирнице и можете да је једете без гриже савести!

БРЗА САЛАТА - ГОТОВА ЗА 5 МИНУТА: Идеална за оне који су решили да смршају

Foto: Курир Стил

Састојци:

  • 1 главица путерице салате,
  • 1 главица ендивије,
  • 1 главица љубичасте салате,
  • 1 веза ротквица,
  • 2 веће шаргарепе,
  • 1 већа кисела јабука,
  • ½ лимуна
  • со

Припрема:

Обрадите салату, тако да добијете мање главице. Све 3 врсте салате које смо претходно навели, исеците крупније. На све то додајте шаргарепу, али коју сте претходно изрендали. Исеците ротквице на крупније листиће, а онда их и убаците у салату. Јабуке ћете додати у њу, тако што ћете их изрендати.

Након што је промешате и посолите, додајте сок од пола лимуна. Врло једноставна и брза, а укусна салата, готова је за само неколико минута и спремна за сервирање.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У УКРАЈИНИ, СВИ БЕЖЕ: Стотине аутомобила на граници са Пољском, настао потпуни колапс

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У УКРАЈИНИ, СВИ БЕЖЕ: Стотине аутомобила на граници са Пољском, настао потпуни колапс

У ЛАВОВСКОЈ области у Украјини на граници са Пољском, настао је прави колапс услед саобраћајних гужва које чине стотине аутомобила, преноси ТВ канал Обсшћественое , позивајући се на представницу локалног пограничног одреда Александру Кучковску.

17. 05. 2024. у 17:47

Коментари (0)

ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ! Новак Ђоковић донео одлуку пред Ролан Гарос коју нико није очекивао