СОЧНА СЛАНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА СА ТОСТ ХЛЕБОМ: Издашна је, врло јефтина и преукусна, а прави се за свега пола сата

Novosti online

16. 08. 2023. у 06:00

РЕЦЕПТ за слану торту са тост хлебом морате записати, јер чим је пробате, постаће обавезан део ваше трпезе!

СОЧНА СЛАНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА СА ТОСТ ХЛЕБОМ: Издашна је, врло јефтина и преукусна, а прави се за свега пола сата

Foto: Jutjub/Printskrin/ Sherpica Recipes

Слана торта са тост хлебом се толико лако прави, а укус јој је феноменалан! Потребно је само да помешате намирнице и намажете преко корица од тоста. Свако ко је пробао, био је очаран и није се зауставио на само једном парчету!

Потребно је:

  • 18 кришки тост хлеба
  • 200 г крем сира
  • 200 г киселе павлаке
  • 200 г мајонеза

1. фил:

  • 100 г шунке
  • 1 кашика кечапа

2. фил:

  • 2 кувана јајета
  • 4 кисела краставчића

3.фил:

  • 100 г качкаваља

Декорација:

  • першун
  • жуманце

Начин припреме:

У чинију ставимо крем сир, мајонез и павлаку. Мешамо док се све лепо не сједини. Поделимо на три дела.

У први фил додамо шунку коју смо исецкали на коцкице и кечап. У други фил додајемо нарендана кувана јаја и оцеђене нарендане киселе краставчиће. У трећи фил додајемо нарендан качкаваљ.

Скинемо корицу са тост хлеба и ређамо у плех шест кришки како бисмо формирали прву кору. Преко тост хлеба ставимо први фил.

Затим поређамо тост хлеб и формирамо другу кору. Преко ставимо други фил.

Пређамо тост хлеб и формирамо трећу кору. Преко ставимо трећи фил. Слану торту декоришемо першуном и наренданим жуманцетом.

Оставимо пар сати у фрижидеру да се слана торта добро охлади, а потом је исеците на коцке и послужите.

(Курир Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТУГА ДО НЕБА: Преминула Катарина Тривић (22) која је ујединила регион

ТУГА ДО НЕБА: Преминула Катарина Тривић (22) која је ујединила регион

ДА ЖИВОТ често зна бити неправедан, суров и окрутан, не бирајући колики терет ставља на леђа крхких људи, данас је још једном потврђено. Млада Бањалучанка Катарина Тривић (22) изгубила је битку за живот.

24. 05. 2024. у 16:07

ИЛИЈЕ НАСТАСЕ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА НОВОСТИ: Новак Ђоковић најбољи по свим мерилима, сећам се Лепе Брене и шљивовице

ИЛИЈЕ НАСТАСЕ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА "НОВОСТИ": Новак Ђоковић најбољи по свим мерилима, сећам се Лепе Брене и шљивовице

НЕМА правог љубитеља тениса који би могао да набраја великане "белог спорта", а да заборави на "румунског лакрдијаша" Илијеа Настасеа, оригиналног "лошег момка" тениса. Некада први играч планете у ексклузивном разговору за "Новости" говорио је о документарном филму снимљеном о њему, српском народу, шљивовици, а неизбежна тема био је најбољи тенисер свих времена - Новак Ђоковић.

22. 05. 2024. у 20:00 >> 20:57

Коментари (0)

ЈЕЗИВИ ОСЕЋАЈИ! Новак Ђоковић скрхан: Наравно да сам забринут!