РЕЦЕПТ ДАНА: Традиционална бела чорба, пуна поврћа и меса, а једноставна за припрему

Novosti online

31. 01. 2023. у 15:24

Ставите пилетину и јунетину у шерпу са два литра слане воде, затим убаците црни лук исецкан на коцкице, као и шаргарепу, кромпир и пашканат који сте исекли на колутиће.

РЕЦЕПТ ДАНА: Традиционална бела чорба, пуна поврћа и меса, а једноставна за припрему

Фото: Профимедиа

Ставите да се кува сат времена, извадите месо и исецкајте га на ситне комадиће, па га вратите у воду. Додајте свеж першун, биљни зачин, бибер и кувајте чорбу још 15 минута.

Потребно је:

  • мањи комад пилетине
  • мањи комад јунетине
  • 3 шаргарепе
  • 3 пашканата
  • 2 кромпира
  • главица црног лука
  • першун
  • биљни зачин
  • со
  • бибер

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КОЈА ЈЕ ЦЕНА СЛОМЉЕНОГ ДЕЧЈЕГ СРЦА? Како су Хрвати, Бугари и Словенци расплакали малишане из Србије