ЛЕТЊИ ручак без којег се не може замислити права српска трпеза су пуњене паприке.
Повезане вести
ВРХУНСКА ПОСНА ПУЊЕНА ПАПРИКА: Лепша и укуснија него са месом
Богате укусима, а хранљиве, одличан су предлог за дневни мени.
29. 04. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ЕСТЕРХАЗИ ТОРТА: Посластица савршеног укуса достојна краљева
Ова чувена торта је добила име по аустроугарском грофу Естерхазију, а до дана данашњег се води судски спор између Беча и Будимпеште око тога чија је "лиценца" за торту.
25. 05. 2024. у 15:00
МОЖЕТЕ ГА ЈЕСТИ КАО ПРЕДЈЕЛО, ИЛИ ОБРОК: Пробајте пасуљ на мало другачији начин
Овако припремљен пасуљ можете послужити и као предјело или га јести као оброк.
25. 05. 2024. у 13:00
ШУФНУДЛЕ ОД КРОМПИР ТЕСТА: Јело које се обожава и радо спрема
Рецепт старијих генерација, могу да буду слане или слатке.
25. 05. 2024. у 11:00
ПРОБАЈТЕ САЛАТУ СА ПИЛЕТИНОМ, ФЕТОМ И ЈАГОДАМА: Изненађујуће добра комбинација
Чувени су десерти са јагодама, али ово воће је одлично и у салатама.
25. 05. 2024. у 11:00
ПУЊЕНИ ПИЛЕЋИ БАТАЦИ: Тако сочни да се топе у устима
Овакав сочан пуњени батак нико не одбија. Срећом, када не знамо шта ћемо за ручак, пилетина је опција која је ту као "спас".
25. 05. 2024. у 09:00
Коментари (0)