НАЈБОЉИ НАЧИН ПРИПРЕМЕ ШАМПИЊОНА: Кремасти, преукусни и изузетно здрави - читав оброк од само три састојка

Novosti online

23. 08. 2023. у 12:00

ШАМПИЊОНИ могу бити комплетан оброк ако их спремите на овај начин, а послужени уз паленту представљају прави специјалитет.

НАЈБОЉИ НАЧИН ПРИПРЕМЕ ШАМПИЊОНА: Кремасти, преукусни и изузетно здрави - читав оброк од само три састојка

Foto: Jutjub/Printskrin/

Печурке су једна од најздравијих намирница, пуне су минерала, а садрже и витамин комплекса Б, витамин Ц, витамин Д, гвожђе, магнезијум, фосфор, калијум, цинк и селен.

Данас вам доносимо најбољи начин припреме шампињона, а послужени уз паленту формирају комплетан оброк.

Потребно је:
  • 500 грама шампињон (опраних, очишћених и исечених на крупније листиће)
  • 3 главице црног лука
  • 3 чена белог лука
  • везу свежег першуна
  • маслиново уље, со, бибер, црвена љута паприка

Припрема: У загрејано уље додајте шампињоне. Када се мало пропрже, додајте им ситно сецкан црни и бели лук. Динстајте око 10 минута. Додајте све зачине, па динстајте још 5 минута. Додајте ситно сецкан свеж першун.

Промешајте па послужите топло.

(Курир Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

АМЕРИ СУ ЗАПАЊЕНИ: Ово што је Никола Јокић без лопте урадио најбољем дефанзивцу НБА лиге - нису могли ни да сањају (ВИДЕО)