ВИШЕ НИКАД НЕЋЕТЕ ИЋИ У ПЕКАРУ: Три лака и брза доручка која можете понети на посао
ДОРУЧАК је оброк који је веома важан, али када смо ујутру у гужви и журимо, најтеже га је спремити.
Да не бисте опет посегнули за не баш здравим решењем и отишли до пекаре, ево предлога за три оброка који се брзо и лако спремају.
1) Тестенине са поврћем и сиром
Оброк спремите вече раније.
Потребно је:
тиквице
парадајз
паприка
маслине
сир
Припрема:
Макароне обарите, оперите и оставите са стране да се оцеде. У тигању продинстајте на мало уља рендане тиквице. Тиквицу додајте у макароне, исецкајте парадајз и паприку и све измешајте. Додајте сир и маслине, спакујте у чинију и понесите ујутру на посао.
2. Омлет од спанаћа и батата
Потребно:
1 батат
со и бибер
мало уља
мало спанаћа
Припрема:
На уљу продинстајте изрендан батат, па му додајте опран спанаћ. Када поврће смањи волумен, прелијте то све јајима, запеците и пребаците у чинију, а можете и у тортиљу. Понесите на посао укусан и здрав оброк.
3. Палента
Потребно је:
Со и вода
Мало сира и сланинице
Припрема:
У сланој води закувајте паленту. Када се прохлади пребаците је у чинију, поспите са мало сира и ситно сецканом сланиницом.
БОНУС ВИДЕО - Рецепт за уштипке од спелте: Готови су за један минут
(Стил)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Две звезде – једно спектакуларно вече! Да загреје и преокрене будућност
Рефлектори српске престонице синоћ су били уперени у две звезде - легендарног Здравка Чолића и заиста јединствену, потпуно нову звезду међу уређајима за загревање дувана - Плоом! У препуној хали 5 Београдског сајма, пред више од 1.500 људи и уз добро познате хитове као што су "Ти си ми у крви", "Чија је оно звезда“ и "Тебе чувам за крај", ЈТИ, прва и једна од највећих јапанских инвестиција и цигаретна копанија број један у Србији, лансирала је Ploom X Advanced - најсавременији уређај за загревање дувана са иновативном и јединственом HeatFlow технологијом усавршеном у Јапану.
10. 05. 2024. у 16:45
ВЕЋ ОД 380 ЕВРА: Ево како да посетите ову егзотичну дестинацију за мало пара и то на 8, 11 или 12 дана авионом
МЕСТО где пустињски пејзажи оживљавају авантуристички дух, а Средоземно море позива на потпуно опуштање.
13. 05. 2024. у 11:46
АКО НЕКОМ ПОЗАЈМИТЕ ОВУ КЊИГУ, НЕ ОЧЕКУЈТЕ ДА ВАМ ЈЕ ВРАТИ!
Спремите се за путовање кроз тамни подземни свет за који до сада нисте знали.
09. 05. 2024. у 11:33
Коментари (0)