РАЗОТКРИВЕНИ ПИПЦИ ПРИШТИНЕ: Признање пало на грчкој телевизији - Косовска канцеларија у Атини организовала Рамин скуп (ВИДЕО)

Новости онлајн

14. 05. 2024. у 13:58

ИЗА митинговања албанског премијера Едија Раме усред Атине, и то без дозволе тамошњих власти, стоји Косовска канцеларија у Атини и њен шеф лично, Фитим Гљарева.

РАЗОТКРИВЕНИ ПИПЦИ ПРИШТИНЕ: Признање пало на грчкој телевизији - Косовска канцеларија у Атини организовала Рамин скуп (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Они су, наиме, били коорганизатори митинга албанске имиграције који је Еди Рама организовао у недељу у арени "Галаци" у Атини, а који је изазвао нове тензије у грчко-албанским односима.

Наиме, Балтзонис је био један од гостију у емисији емитованој на једној грчкој телевизији о Рамином скупу. 

Балтзонис се на снимку, на питање новинара, слаже са албанским премијером који аплаудира уз стихове „Косово-Албанија-Македонија“, али и признаје ко је организовао аутобусе са Албанцима који су довожени на тај скуп. 

- Има право ово што се показује, рећи ћу вам и зашто. Знате ли ко је био одговоран за цео конвој и координацију људи који су дошли у Атину, јер нису дошли само ван Грчке, већ и из других градова Грчке. Дакле, име му је Фитим Гљарева. Ко је Фитим Гљарева? Он је Косовар и дипломата, руководилац „Канцеларије за интересе Косова" - коју смо отворили овде у Грчкој.

На молбу водитеља да понови ту шокантну информацију, Балтзонис додаје: 

- Фитим, он је био одговоран за долазак свих оних грађана који су дошли аутобусима са подручја ван Грчке, из Скопља, са Косова, из Албаније итд., као и из градова Грчке. Није било само из Атине, било је много аутобуса и из Грчке.

Погледајте снимак: 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

СИН ДРАГАНА КАПИЧИЋА ЈЕ ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ: Играо славног оца у популарном филму - Тек тад сам сазнао (ФОТО)