Рибу можете да кувате, печете, или пржите, а сазнајте и како то правилно да радите.
Повезане вести
РИБЉЕ ПЉЕСКАВИЦЕ: Посне и другачије, здрав ручак за целу породицу
Посно јело које се брзо спрема, додајте им неки прилог и уживајте у ручку.
18. 04. 2024. у 10:36
ПИТА СА РИБОМ И ПИРИНЧЕМ: Толико је укусна да ћете је правити и после поста
Пите су неизоставни део трпезе и могу се припремити у разним комбинацијама. Пита са рибом и пиринчем је брза за спремање, лагана је и хрскава, тако доброг укуса да се поједе у једном даху.
22. 03. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ТОСКАНСКА СУПА: Хранљиво чорбасто јело за гурмане
Стари, добри проверени рецепт.
17. 05. 2024. у 22:00
КРОФНЕ ПУЊЕНЕ ШЛАГОМ И ЈАГОДАМА: Како је сезона јагода ми вам предлажемо да испробате овај фантастичан рецепт за крофне
Направите мекане крофне пуњене шлагом и јагодама. За припрему треба мало времена, али је укус одличан.
17. 05. 2024. у 20:00
БЕЛА ЧОРБА ОД КАРФИОЛА: Укусна, хранљива и богата витаминима
Ова крем чорбица се прави јако брзо, обожаваће је сви који је пробају.
17. 05. 2024. у 16:39
РОЛАТ ОБЛАНДА СА КРЕМ БАНАНИЦАМА: Најукуснија обланда коју ћете пробати
Савршена посластица за сваку прилику.
17. 05. 2024. у 16:00
ГУРМАНСКА ХАМБУРГЕР СУПА: Супа са млевеном говедином и поврћем
Гурманска хамбургер супа прави се са млевеном говедином и зачињена је црвеним и белим луком. Можете да је прилагођавате свом укусу што се тиче зачина.
17. 05. 2024. у 15:00
Коментари (0)