СРПСКА православна црква и њени верници сутра славе Светих 40 мученика. Овај празник у народу је познат као Младенци.
Повезане вести
ПОСНА САЛАТА ОД БОРАНИЈЕ И ПАСУЉА: Заситиће вас, а припрема је брза и једноставна
ОДЛИЧНА и укусна салата за дане поста.
17. 04. 2024. у 13:00
ПОСНА ШТРУДЛА СА ЧОКОЛАДОМ И ЏЕМОМ: Мекана као душа и никад укуснија
Обично су нам је правиле баке, чији нас укуси враћају у детињство, а данас поред класичне мрсне, можете направити и посну.
19. 04. 2024. у 13:00
БОЉЕ ОД БАКЛАВА: Татлије - Стари колач са југа Србије, сочна посна посластица којој нећете моћи да одолите
ТАТЛИЈЕ су старински колач који се прави у Пироту, а својим изгледом подсећа на чувене баклаве.
06. 04. 2024. у 20:05
МОЖЕТЕ ДА ГА НАПРАВИТЕ И У ПОСНОЈ ВЕРЗИЈИ: Најједноставнији рецепт за чоколадни колач, сигурни смо да ће вам се допасти
Ако волите да једете колаче, чоколадни сигурно спада у ваше омиљене. Они се углавном једноставно припремају, а сада вам доносимо савршен рецепт за чоколадни колач без печења.
27. 03. 2024. у 16:18
ПОСНО, СЛАСНО И ЗДРАВО: Колач од јабука и поморанџи, са црном чоколадом и бадемима - Без брашна и вештачких шећера (ВИДЕО)
АКО размишљате о томе да направите здрав колач, ово је прави рецепт за вас.
20. 03. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ТОСКАНСКА СУПА: Хранљиво чорбасто јело за гурмане
Стари, добри проверени рецепт.
17. 05. 2024. у 22:00
КРОФНЕ ПУЊЕНЕ ШЛАГОМ И ЈАГОДАМА: Како је сезона јагода ми вам предлажемо да испробате овај фантастичан рецепт за крофне
Направите мекане крофне пуњене шлагом и јагодама. За припрему треба мало времена, али је укус одличан.
17. 05. 2024. у 20:00
БЕЛА ЧОРБА ОД КАРФИОЛА: Укусна, хранљива и богата витаминима
Ова крем чорбица се прави јако брзо, обожаваће је сви који је пробају.
17. 05. 2024. у 16:39
РОЛАТ ОБЛАНДА СА КРЕМ БАНАНИЦАМА: Најукуснија обланда коју ћете пробати
Савршена посластица за сваку прилику.
17. 05. 2024. у 16:00
ГУРМАНСКА ХАМБУРГЕР СУПА: Супа са млевеном говедином и поврћем
Гурманска хамбургер супа прави се са млевеном говедином и зачињена је црвеним и белим луком. Можете да је прилагођавате свом укусу што се тиче зачина.
17. 05. 2024. у 15:00
Коментари (0)